Insect Guard - Insect Clean houdt spinnen en insecten buiten

Spinnen zijn onze natuurlijke bondgenoten tegen vliegen, muggen en andere insecten.collage ig

Maar dat ze op ongewenste plaatsen hun web achterlaten en ramen of kozijnen bevuilen, dat wil niemand. Vele huishoudens en bedrijven hebben hier jaarlijks last van en roepen de hulp in van ongediertebestrijders en (specialistische) schoonmaakbedrijven voor een spinvrije woon- en/of werkomgeving.

Spinnen zijn in Nederland een beschermde diersoort en dus is het spuiten met gif om de spinnen te doden niet toegestaan voor zowel particulieren als professionele bestrijders.spin Door het onlangs geïntroduceerde gedifferentieerd handhavingsbeleid biociden dienen fabrikanten alle niet-geregistreerde middelen alsnog te registreren.

Insect Guard - Insect Clean is 100% biologisch afbreekbaar en heeft een langdurige werking tot maar liefst 6 maanden. Bovendien mag u Insect Guard - Insect Clean zonder spuitlicentie toepassen.

Door de beschermde status van spinnen en het gedifferenteerd handhavingsbeleid biociden zijn vele ongediertebestrijders en (specialistische) schoonmaakbedrijven gestopt met het aanbieden van behandelingen tegen spinnen. Het is dan ook extra interessant voor u als ongediertebestrijder of (specialistisch) schoonmaker om behandelingen met Insect Guard - Insect Clean aan te gaan bieden naar uw klanten.

U werkt met een natuurlijk en biologisch afbreekbaar product, dat de spinnen niet zal doden en toch een effectieve werking heeft.

zorg-voor-buitenleven

Specialisten & Groothandel


Insect Guard - Insect Clean heeft een netwerk van specialisten die een behandeling met Insect Guard - Insect Clean voor u uit kunnen voeren. Wanneer u Insect Guard - Insect Clean aan wilt schaffen om de behandeling zelf uit te voeren dan verwijzen wij u graag door naar de pagina particulieren.

Specialisten/Ongediertebestrijders die Insect Guard - Insect Clean behandelingen uitvoeren.
 (Schoonmaak) groothandels die Insect Guard - Insect Clean verkopen.

Specialist worden


Insect Guard - Insect Clean kan uitstekend worden toegepast door de professionele sector, waaronder ongediertebestrijders, gewasbeschermers, schoonmaakbedrijven en glazenwassers. Een groot aantal bedrijven werkt op dit moment al met Insect Guard - Insect Clean en wij hopen uiteraard dat het aantal specialisten de komende periode snel uit zal breiden zodat er een landelijk netwerk ontstaat.

De meeste specialisten bieden een (preventieve) behandeling met Insect Guard - Insect Clean aan als (extra) dienst aan de klanten. Door een behandeling met Insect Guard - Insect Clean aan te bieden kunt u zich als bedrijf onderscheiden en toch binnen de wettelijk toegestane normen opereren.

Daarnaast is een spuitlicentie niet nodig voor het werken met Insect Guard - Insect Clean.

Wanneer u specialist wilt worden neem dan contact op, wij bieden al onze specialisten een goede marge met transparante verkoopvoorwaarden. Wij (Idétrading General Supplies) nemen uitsluitend de rol aan van distributeur van Insect Guard - Insect Clean en zullen klanten die naar een specialist op zoek zijn doorverwijzen naar een van onze specialisten.

Verder zijn er ook mogelijkheden om als (schoonmaak)groothandel Insect Guard - Insect Clean aan te bieden aan de professionele gebruikers. In dat geval zullen wij uw bedrijfsgegevens op de kaart met groothandels plaatsen en professionele

Particulieren


Het middel Insect Guard is exclusief verkrijgbaar voor de professionele ongediertebestrijder en (specialistische) schoonmaakbedrijven. Het is dus niet mogelijk om dit middel per fles op internet of in een tuincentrum aan te schaffen. Van de professionele sector die gebruik maakt van Insect Guard verwachten wij ook dat zij een kleine investering doen in de vorm van een basis voorraad en per omdoos of in grootverpakking afnemen.
Als particulier heeft u veelal voldoende aan 1 liter concentraat (goed voor de volledige behandeling van een rijtjeshuis) of de 500 ml triggerspray.

spiderfree

Voor wie de behandeling zelf uit wil voeren, is er Impressed Spider Free, dit middel is onder andere verkrijgbaar bij de winkels van Welkoop en Makro.

Ook is Impressed Spider Free op internet verkrijgbaar bij bol.com en Cleanease.

Natuurlijk kunt u van Impressed Spider Free ook dezelfde hoge kwaliteit en werking verwachten als van Insect Guard, maar u hoeft bij deze verkooppunten niet per omdoos of in grootverpakking af te nemen. Daarnaast bevat het assortiment van Spider Free ook een handzame 500 ml triggerspray waarmee u direct aan de slag kunt. Spider Free is ook als concentraat te verkrijgen in de verpakkingen van 1 liter, 2.5 liter, 5 liter en 30 liter. Op dit moment kunt u bij de Intratuin en Makro alleen de 500 ml triggerspray verkrijgen.

Wanneer u meer informatie wenst over Spider Free of wanneer u een verkooppunt voor Spider Free zoekt, dan raden wij u aan te kijken op www.spidercontrol.eu en www.impressedproducts.com.

U bevindt zich hier: Start Contact Uncategorised

Unieke Voordelen

  • Langdurige werking tot 6 maanden
  • Eenvoudig en snel toepasbaar
  • Geen spuitlicentie nodig
  • Geen schadelijke werking op de ondergrond
  • 100% biologisch afbreekbaar en niet giftig
  • Als concentraat verkrijgbaar

Contact

Idétrading General Supplies
Spinel 200
3316 LG - Dordrecht (NL)

Tel. +31 (0)78 - 617 00 02
Fax +31 (0)78 - 617 45 09

Openingstijden Maandag - Vrijdag 8.30 - 17.30