Specialist worden


Insect Guard - Insect Clean kan uitstekend worden toegepast door de professionele sector, waaronder ongediertebestrijders, gewasbeschermers, schoonmaakbedrijven en glazenwassers. Een groot aantal bedrijven werkt op dit moment al met Insect Guard - Insect Clean en wij hopen uiteraard dat het aantal specialisten de komende periode snel uit zal breiden zodat er een landelijk netwerk ontstaat.

De meeste specialisten bieden een (preventieve) behandeling met Insect Guard - Insect Clean aan als (extra) dienst aan de klanten. Door een behandeling met Insect Guard - Insect Clean aan te bieden kunt u zich als bedrijf onderscheiden en toch binnen de wettelijk toegestane normen opereren.

Daarnaast is een spuitlicentie niet nodig voor het werken met Insect Guard - Insect Clean.

Wanneer u specialist wilt worden neem dan contact op, wij bieden al onze specialisten een goede marge met transparante verkoopvoorwaarden. Wij (Idétrading General Supplies) nemen uitsluitend de rol aan van distributeur van Insect Guard - Insect Clean en zullen klanten die naar een specialist op zoek zijn doorverwijzen naar een van onze specialisten.

Verder zijn er ook mogelijkheden om als (schoonmaak)groothandel Insect Guard - Insect Clean aan te bieden aan de professionele gebruikers. In dat geval zullen wij uw bedrijfsgegevens op de kaart met groothandels plaatsen en professionele

U bevindt zich hier: Start Contact Uncategorised Specialist worden

Unieke Voordelen

  • Langdurige werking tot 6 maanden
  • Eenvoudig en snel toepasbaar
  • Geen spuitlicentie nodig
  • Geen schadelijke werking op de ondergrond
  • 100% biologisch afbreekbaar en niet giftig
  • Als concentraat verkrijgbaar

Contact

Idétrading General Supplies
Spinel 200
3316 LG - Dordrecht (NL)

Tel. +31 (0)78 - 617 00 02
Fax +31 (0)78 - 617 45 09

Openingstijden Maandag - Vrijdag 8.30 - 17.30