Particulieren


Het middel Insect Guard is exclusief verkrijgbaar voor de professionele ongediertebestrijder en (specialistische) schoonmaakbedrijven. Het is dus niet mogelijk om dit middel per fles op internet of in een tuincentrum aan te schaffen. Van de professionele sector die gebruik maakt van Insect Guard verwachten wij ook dat zij een kleine investering doen in de vorm van een basis voorraad en per omdoos of in grootverpakking afnemen.
Als particulier heeft u veelal voldoende aan 1 liter concentraat (goed voor de volledige behandeling van een rijtjeshuis) of de 500 ml triggerspray.

spiderfree

Voor wie de behandeling zelf uit wil voeren, is er Impressed Spider Free, dit middel is onder andere verkrijgbaar bij de winkels van Welkoop en Makro.

Ook is Impressed Spider Free op internet verkrijgbaar bij bol.com en Cleanease.

Natuurlijk kunt u van Impressed Spider Free ook dezelfde hoge kwaliteit en werking verwachten als van Insect Guard, maar u hoeft bij deze verkooppunten niet per omdoos of in grootverpakking af te nemen. Daarnaast bevat het assortiment van Spider Free ook een handzame 500 ml triggerspray waarmee u direct aan de slag kunt. Spider Free is ook als concentraat te verkrijgen in de verpakkingen van 1 liter, 2.5 liter, 5 liter en 30 liter. Op dit moment kunt u bij de Intratuin en Makro alleen de 500 ml triggerspray verkrijgen.

Wanneer u meer informatie wenst over Spider Free of wanneer u een verkooppunt voor Spider Free zoekt, dan raden wij u aan te kijken op www.spidercontrol.eu en www.impressedproducts.com.

U bevindt zich hier: Start Particulieren

Unieke Voordelen

  • Langdurige werking tot 6 maanden
  • Eenvoudig en snel toepasbaar
  • Geen spuitlicentie nodig
  • Geen schadelijke werking op de ondergrond
  • 100% biologisch afbreekbaar en niet giftig
  • Als concentraat verkrijgbaar

Contact

Idétrading General Supplies
Spinel 200
3316 LG - Dordrecht (NL)

Tel. +31 (0)78 - 617 00 02
Fax +31 (0)78 - 617 45 09

Openingstijden Maandag - Vrijdag 8.30 - 17.30